sâmbătă, 15 iunie 2013

Super oferte cazare Grecia!!!

Ofertă șoc de vacanță: 1 euro de persoană!
Unele pensiuni din Grecia au venit cu o ofertă de nerefuzat, un euro de persoană. Câteva dintre ele oferă chiar mic dejun inclus în preț.
Agenţiile de tursim au oferte pentru luna iunie, în Grecia, în care cazarea costă aproape cât o călătorie în oraş cu autobuzul, respectiv 1 euro pe noapte de persoană. Unii hotelieri oferă chiar şi mic dejun inclus în preţul derizoriu de cazare. Pentru preţul de 1 euro pe noapte turiştii sunt cazaţi în vile sau hoteluri de două stele. Tot ce trebuie să facă turistul este să ajungă la locul concediului şi să se descurce cu mâncarea. Cele mai mici tarife la cazare se regăsesc în Asprovalta, Kefalonia, Skiathos şi Thassos. „Spre exemplu, pentru cazare în Asprovalta, în perioada 12-24 iunie, la Vila Philoxenia de două stele turistul plăteşte doar 1 euro de persoană pe noapte", a spus pentru RTV.NET, Marius Cârlan, directorul agenției de turism Europa Travel.
Tariful de 1 euro pe noapte de persoană este valabil și pentru Corfu. "La Hotel Eliana de două stele superior, pentru cazare în perioada 07.06-25.06.2013, se plătește tot un euro pe noapte de persoană, numai că turistul beneficiază în aceşti bani şi de mic dejun", a mai spus Marius Cârlan.
Și insula Thassos se bucură de promoția "Vacanță la 1 Euro", la Hotel Olympion de două stele, unde cazarea este, de asemenea, cu mic dejun.
Promoţiile de acest gen sunt motivul pentru care vânzările de pachete turistice au crescut în acest an. „Vânzarile au crescut cu 30% față de acceași perioadă a anului trecut, în special datorită promoțiilor „Plătești unul, merge toată familia" și Vacanța la 1 Euro", a precizat Marius Cârlan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu