joi, 27 iunie 2013

Barbatii merg gratis in vacanta!


Europa Travel te invita la CONCURS! participa si tu si poti castiga o vacanta de vis!

Partenerul tău de viață nu a fost niciodată în vacanță cu Europa Travel? Fă-i o surpriză de zile mari! El plătește tot timpul anului: la restaurant, la film, de 8 Martie.

Acum e rândul tău să-i faci cinste cu o vacanță!

Cumperi un sejur la soare, la mare, la plajă pentru tine și prietenul/soțul tău primește sejurul gratis de la Europa Travel.

Condiția este ca partenerul tău de viață să nu mai fi fost în vacanță cu Europa Travel.

Pentru a sărbători promoția adresată bărbaților, lansăm un concurs:

E simpatic, e haios, e romantic și te impresionează în fiecare zi? Are un hobby pentru care lasă tot? Surprinde-ne cu o poză în care el apare într-o ipostază simpatică.

Ce trebuie sa faci:

1. Da-ne un like pe Facebook –https://www.facebook.com/EuropaTravel

2. Posteaza pe Wall-ul (Peretele) nostru o poza si un comentariu despre partenerul tau de viata, de ce merita sa mearga impreuna cu tine in vacanta.

3. Trimite-ne un mesaj pe pagina de Facebook in care sa specifici numele complet si o adresa de e-mail valida la care te putem contacta.

4. Convinge-ti prietenii sa iti dea un like la poza + comentariul postat de tine pe Wall-ul Europa Travel; promoveaza-te prin orice mijloace – da share comentariului pe profilul tau si al cunostintelor, pe grupurile din care faci parte sau pe alte pagini.



Regulament concurs Europa Travel:

1. Concursul se va desfasura in perioada 25 iunie -9 iulie.
2. Castigatoarea va fi aleasa pe baza numarului de like-uri acumulate la poza si comentariu.

3. Fiecare participanta va posta pe pagina de Facebook Europa Travel o singura poza si un singur comentariu.

4. Fiecare participanta trebuie sa trimita un mesaj pe pagina de Facebook Europa Travel cu numele si o adresa de email la care pot fi contactati.

5. Pentru a putea participa la acest concurs trebuie sa dai Like paginii de Facebook Europa Travel –https://www.facebook.com/EuropaTravel

6. Se considera voturi like-urile obtinute la poza si comentariu; voturile oferite de persoanele care nu au dat Like paginii Europa Travel nu vor fi luate in considerare. Nu se iau in considerare decat voturile obtinute de la persoane de cetatenie romana, cu conturi de Facebook reale.

7. Fiecare poza si comentariu vor fi postate pe Wall-ul Europa Travel cu mentiunea “Pentru concurs”, impreuna cu numele participantului .

8. Concursul se adreseaza numai persoanelor peste 18 ani.

9. Voturile persoanelor care dau Like de pe conturi false nu vor fi luate in considerare.

10. Premiul consta intr-o vacanta in Corfu pentru 2 persoane, transport cu autocarul, hotel de trei stele, regim de masa mic dejun, premiu oferit de Europa Travel

11. Premiul nu poate fi schimbat, amanat pentru o alta perioada a anului (decat cea convenita cu agentia) si nu se poate opta pentru contravaloarea lui in bani.

12. La concurs pot participa doar persoanele aflate in tara.

13. Pentru a se promova si a obtine voturi, concurentii pot folosi orice medii – share prietenilor, postari pe diverse forumuri, comentarii, etc.

14. In cazul in care castigatorul nu va putea fi contactat si/sau nu va raspunde in termen de 7 zile de la stabilirea premiantilor, locul I va reveni concurentului care are cele mai multe like-uri (exceptandu-l pe primul).

15. Castigatorii vor fi anuntati in termen de 3 zile de la incheierea concursului pe pagina de Facebook Europa Travel.

duminică, 23 iunie 2013

Hotelierii din GRECIA arunca bomba! Cazare cu doar 1 euro pe noapte, cu mic dejun inclus!

Hotelierii GRECI arunca bomba! Cazare cu doar 1 euro pe noapte, cu mic dejun inclus!
Tara unde se gasesc cele mai mici preturi la cazare este Grecia, respectiv 1 euro cazare pe noapte. Unii hotelieri ofera si mic dejun in pret.
Agentiile de tursim au oferte pentru luna iunie, in Grecia, in care cazarea costa aproape cat o calatorie in oras cu autobuzul, respectiv 1 euro pe noapte de persoana. Unii hotelieri ofera chiar si mic dejun inclus in pretul derizoriu de cazare. Pentru pretul de 1 euro pe noapte turistii sunt cazati in vile sau hoteluri de doua stele. Tot ce trebuie sa faca turistul este sa ajunga la locul concediului si sa se descurce cu mancarea. Cele mai mici tarife la cazare se regasesc in Asprovalta, Kefalonia, Skiathos si Thassos.
„Spre exemplu, pentru cazare in Asprovalta, in perioada 12-24 iunie, la Vila Philoxenia de doua stele turistul plateste doar 1 euro de persoana pe noapte”, a spus Marius Carlan, directorul agentiei de turism Europa Travel.
Cazare cu 1 euro pe noapte si cu mic dejun
Tariful de 1 euro pe noapte de persoana este valabil si pentru Corfu.
“La Hotel Eliana de doua stele superior, pentru cazare in perioada 07.06-25.06.2013, se plateste tot un euro pe noapte de persoana, numai ca turistul beneficiaza in acesti bani si de mic dejun”, a mai spus Marius Carlan.
Si insula Thassos se bucura de promotia “Vacanta la 1 Euro”, la Hotel Olympion de doua stele, unde cazarea este, de asemenea, cu mic dejun.
Promotiile de acest gen sunt motivul pentru care vanzarile de pachete turistice au crescut in acest an.
„Vanzarile au crescut cu 30% fata de acceasi perioada a anului trecut, in special datorita promotiilor „Platesti unul, merge toata familia” si Vacanta la 1 Euro”, a precizat Marius Carlan.
Cine cumpara vacante ieftine
Cererea pentru vacante ieftine vine din partea tuturor categoriilor de clienti, si tineri, si varstnici, dar in special, de la cei cu venituri mici si medii.
„Peste 40% dintre clientii care apeleaza la agentia Europa Travel calatoresc prin intermediul ofertelor ieftine. Avem turisti fideli care calatoresc nu numai an de an, ci si de cate 2-3 ori pe an cumparand astfel de pachete”, a amintit reprezentantul Europa Travel.
Vacante pe ultima suta de metri
O alta categorie de turisti sunt aceia care pandesc ofertele de ultim moment si pentru care facutul bagajelor nu este o mare problema.
„Am lansat Programul Dependent 72 pentru turiștii care sunt gata sa isi faca bagajele si sa plece la drum in 72 de ore. Acestia pot cumpara vacante in strainatate cu preturi reduse cu pana la 95%”, a spus Marius Berca, director operatiuni Christian Tour.
Cele mai ieftine oferte sunt de un euro de persoana in Halkidiki si 15 euro de persoana in Corfu.
“Turistii beneficiaza de acesti bani de 7 nopti de cazare la vile de 3 stele cu piscina si toate facilitatile, plus transportul cu autocarul” a spus Marius Berca.
Pentru turistii mai cu dare de mana si care nu vor sa calatoreasca cu autocarul exista si pachete ce au ca mijloc de transport avionul.
„Pentru pachetele turistice cu avionul, preturile pornesc de la 195 euro pentru 7 nopti la un hotel de 3 stele in Creta, all inclusive, plus taxele de aeroport”, a mai spus directorul Christian Tour.
Alte promotii
“Tot pentru Halkdiki avem oferta “Platesti un loc si merg doua persoane”, iar tariful este de numai 144 de euro pentru 7 nopti cazare la hotel de trei stele” a precizat Marius Berca.
Pentru familiile cu copil exista promotie adecvata.
„Pentru Kos avem promotia “Platesti un loc si merg doi adulti si un copil pana la 14 ani”, iar tariful la un hotel de 5 stele este de 349 de euro”, a mai spus Marius Berca, adaugand ca 60-70% din turistii Christian Tour vaneaza astfel de pachete turistice, reusind sa aiba astfel 3-4 vacante pe an.
Sursa: rtv.net


Corfu - Acharavi - Complex Vila Condor 79 Euro

Vacanta in Acharavi este ideala pentru cei care cauta un loc linistit unde sa se relaxeze. Statiunea Acharavi este una dintre cele mai mari si mai frumoase statiuni  ale insulei, cu o plaja de 3 km, oferind turistilor o atmosfera placuta de petrecere a vacantei. Este un loc ideal de cazare pentru familiile cu copii si cupluri care se pot bucura de o atmosfera placuta, relaxanta, intr-un cadru natural feeric.Statiunea ofera numeroase taverne, baruri, restaurante si un frumos water park.   
Dotari Complex Condor 3*:  Situat la doar 20 metri de plaja, si la 200 metri de centrul statiunii, intr-o zona cu vegetatie bogata, linistita, complexul dispune de  25 de camere si apartamente cu mobila noua, curte interioara, parcare, piscina, piscina pentru copii, terasa, gratar,bar, biliard, internet.

 Facilitati camere: minibucatarie complet utilata, baie cu dus, prosoape, frigider, aer conditionat, seif, televizor, balcon sau terasa. 



Data plecare
Tarif/Persoana/Sejur
Tarif Redus**

7 Nopti
7 Nopti
05.06.2013
EPUIZAT
EPUIZAT
12.06.2013
EPUIZAT
EPUIZAT
19.06.2013
550 RON
550 RON
26.06.2013
550 RON
550 RON
03.07.2013
550 RON
550 RON
10.07.2013
805 RON
650RON
17.07.2013
805 RON
650 RON
24.07.2013
805 RON
715 RON
31.07.2013
805 RON
715 RON
07.08.2013
805 RON
715 RON
14.08.2013
805 RON
715 RON
21.08.2013
805 RON
715 RON
28.08.2013
805 RON
715 RON
04.09.2013
805 RON
715 RON
11.09.2013
805 RON
715 RON
 Tariful pentru plecarile individuale este de 550 RON/persoana
Program sejur:
Ziua 1-2: Plecare (ora 20:00 din Parcul Izvor) pe traseul Bucuresti – Ruse – Sofia – Promachonas – Igoumenitsa. Traseu de noapte. Transfer cu ferry in Corfu. Cazare la Complex Vila Condor 3*, din statiunea Acharavi (dupa ora 15:30).
Ziua 3-8: Plaja si programe optionale
Ziua 9: Eliberarea camerelor in jurul orei 10:00. Plecare din Corfu dupa amiaza (ora 15:30 – 16:00). Traseu de noapte.
Ziua 10: Sosire in Bucuresti (in jurul pranzului)






Servicii incluse:
-          Transport cu autocar licentiat, AC, audio-video
-          Cazare 7 Nopti la Complex Vila Condor 3*
-          Insotitor de grup si asistenta turistica in statiune
-          Acces piscina + sezlonguri si umbrelute piscina
Suplimente
-          Reducere copii cu varsta pana la 12 ani    
-          Transfer Ferryboat/sens (obligatoriu)       10E
-          Aer Conditionat/zi/camera                            5E
-          Seif/zi/camera                                                  1E
-          Supliment Camera Single/7Nopti                90E
-          Supliment Demipensiune(mic dejun+cina)15E/zi
Programe Optionale*
-          Marele Tur al Insulei Corfu                           29E
-          Paxi-Antipaxi si Pesterile Albastre               26E
-          Seara Greceasca                                             25E
-          Croaziera la Laguna Albastra                        30E
-          Croaziera Insula Vidos                                   25E
-          Croaziera cu Barbeque                                  25E
-          Aqualand                                                         28E
* Excursiile optionale sunt organizate de catre agentiile partenere din Grecia, iar plata se va face la fata locului. Tarifele sunt informative.
** Tariful redus este valabil pentru plata unui avans pana la data de 15.07.2013
Descriere programe optionale:
Marele Tur al Insulei. Aceasta excursie va ofera posibiltatea sa vizitati cele mai frumoase locuri ale insulei: Palatul Printesei Sissi (Achillio), peninsula Kanoni si manastirea Vlaherna, capitala si catedrala Sf. Spiridon, distileria de koum-kouat, Manastirea si statiunea Paleokastritsa, submarinul galben, Bella - Vista, satul Makrades.
Croaziera Paxi-Antipaxi si Pesterile Albastre. Aceasta croaziera va ofera ocazia sa vizitati cele doua insule Paxi si Antipaxi si sa vedeti doua dintre clele mai frumoase pesteri albastre, in care veti intra sa faceti fotografii superbe. Veti face o oprire timp de o ora in apele cristaline din apropierea insulei Antipaxi pentru a face sarituri de pe vas sau pentru a cobori in apa cu colacul, apoi vaporul va va duce in capitala insulei Paxi unde veti cobori pentru plaja sau pentru a servi masa la una din frumoasele taverne ale insulei.
Seara Greceasca. O petrecere in stil grecesc cu dansuri populare, cantece traditionale, 3 feluri de mancare si vin.......si frumosul obicei "spartul farfuriilor". Toate acestea intr-o atmosfera deosebita cu muzica live.
Croaziera la Laguna Albastra. Plecand din portul Kerkira vom naviga 2 ore pana la faimoasa Blue Lagoon - Laguna Albastra - unde vom avea posibilitatea sa facem sarituri de pe vas, apoi vom avea 2 ore libere la Sivota, o statiune din apropiere, timp in care va puteti bucura de un gratar cu salata, vin sau suc la bordul vasului, apoi veti putea merge la plaja. La intoarcere veti putea admira o frumoasa pestera si veti putea face frumoase fotografii.
Croaziera la Insula Vidos. Aceasta croaziera va ofera prilejul sa navigati de-a lungul celei mai frumoase coaste a insulei si sa ajungeti pana la Palatul Mon Repos, la Insula Soarecelui si la Manastirea Vlaherna, unde veti avea ocazia sa faceti superbe fotografii sau sa faceti sarituri de pe vas. Apoi veti vizita si veti merge la plaja pe frumoasa Insula Vidos - insula inchisorii - unde veti fi intampinati de pauni si de iepurasi. Pe vas veti avea bufet rece si bauturi.
Croaziera cu Barbeque. O croaziera pe coasta de Nord-Est a insulei pentru a admira cele mai frumoase peisaje si viata subacvatica, pentru a face sarituri de pe vas sau pentru a va relaxa pe frumoasa plaja Kalamaki, in timp ce capitanul si echipajul va va pregati un gratar cu salata si vin sau suc.

Adresa:
Bd. Corneliu Coposu, Nr. 3, Bl.101, Et.1, Ap.19, Sector 3 Bucuresti Romania
Telefon: 0040-21-320 62 32 / 320 62 72
Fax: 0040-21-320 62 82
Date Firma: J40/17877/2006 | CUI - RO 19172651 | CAPITAL SOCIAL: 3.000 LEI
CONT: RO89INGB0000999902538866 | BANCA: ING BANK

joi, 20 iunie 2013

Preturi sejur Expert Travel Baia mare


Sejur la Marea Egee, Paralia Katerini, Vila Golden Beach 3*




   Vila Golden Beach 3*  http://www.golden-beach-hotel.gr/  este in portofoliul Agentiei de turism International Triumph de 3 ani  si a primit aprecierea a peste 3000 de turisti in perioada 2010 - 2012.                Vila se afla in zona centrala a statiunii Paralia Katerini, la cca. 150 m de plaja, in apropiere de restaurante, taverne, magazine cu suveniruri, un parc pentru copii si de supermarketuul Lidl.
                Facilitati vila: terasa, receptie, salon-lobby la intrare si lift.
                Vila are studiouri pentru 2, 3 si 4 persoane cu paturi matrimoniale sau duble. Fiecare studio (garsoniera) dispune de baie cu dus, bucatarie-chicineta (echipata cu frigider, plita electrica, vesela, tacamuri), TV-satelit cu programe romanesti, aer conditionat (contra cost – 5 euro/camera/zi), internet wireless gratuit, balcon sau terasa.
 Va recomandam sa vizualizati  selectia de excursii optionale (click)

Program sejur GRECIA: 
    Ziua 1  Plecare din Baia Mare la ora 10.00 pe ruta Cluj Napoca - Alba Iulia – Sibiu –  Ramnicu Valcea – Pitesti – Bucuresti - Giurgiu -Sofia - Salonic - Paralia Katerini.
    Ziua 2  Sosire în stațiune în cursul dimineții. Cazarea și timp liber.  Intâlnire cu ghidul local in cursul zilei pentru o prezentare a stațiunii și a excursiilor opționale.
    Ziua 3-8  Sejur 7 nopți. Timp liber pentru plajă ,distracție, relaxare, cumpărături sau excursii opționale.
    Ultima zi  Eliberarea camerelor în cursul dimineții. Timp liber pentru ultimele cumpărături și plajă până la ora 18:00 când se face îmbarcarea în autocar și pornirea spre casă.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.
BONUS:
           
  - vizitarea Manastirii Cozia
             - Tur panoramic al orasului Salonic:
             -  Vizitarea Bisericii Sf. Dumitrie  - Izvoratorul de mir
             -  Vizitarea Turnului Alb Venetian  - simbolul si emblema Salonicului


Calatorului ii sta bine cu ......... International Triumph!


returile sunt exprimate in euro/persoana/sejur.
Data de plecare
Studio 2 pers
Studio 3 pers
Studio 4 pers
13 Mai BONUS 2 nopti! OFERTA SPECIALA!!! - locuri disponibile
1̶45̶
120

 
1̶3̶5̶
110
1̶2̶0̶
100
22 Mai BONUS 2 nopti! Locuri epuizate
145
135
120
31 Mai BONUS 4 nopti! O camera disponibila!!!
150
135
125
11 Iunie BONUS 3 nopti! Locuri epuizate
165
150
135
21 Iunie Locuri epuizate
180
150
140
28 Iunie
1̶8̶5̶
165
1̶6̶0̶
150
145
5 Iulie, 12 Iulie, 19 Iulie, 26 Iulie
190
170
150
2 August, 9 August, 16 August
225
180
170
23 August
200
170
150
30 August
185
155
135
6 Septembrie
160
145
125
13 Septembrie
145
135
120
20 Septembrie BONUS 2 nopti !
145
135
120
LA CERERE : mic dejun bufet suedez si cina variante de meniu la numai 10 euro / persoana/ zi.

 

Reduceri copii:      - copil 0-2 ani , GRATUIT fara loc la transport si cazare
      - Copii cu varsta cuprinsa intre 2 – 15 ani achita doar transportul 75 euro / copil beneficiind de cazare gratuita in camera tripla (in cazul unei familii formate din 2 adulti si 1 copil) sau in camera qvadrupla (in cazul unei familii formate din 2 adulti si 2 copii). Parintii achita tariful pentru camera dubla.
Servicii suplimentare:
        * Aer conditionat 5 euro/camera/zi
        * Mic dejun 3 euro/persoana/zi
        * Cina 7 euro/persoana/zi 

Tariful include:
        * Transport cu autocar clasificat conform normelor internaționale la 3*** cu: aer condiționat, instalație audio-video, scaune rabatabile. (Locurile în autocar se atribuie în ordinea înscrierii turiștilor si se vor comunica in saptamana plecarii);
        * 
7 nopti cazare
        Asistență turistică pe toată durata excursiei.
Tariful nu include:
        * servicii suplimentare de masa , aer conditionat ,
        * excursiile optionale
        * intrarile la obiectivele turistice

          * suplimentul pentru imbarcare din alte orase



Tariful include :

    * transport cu autocar clasificat conform normelor internationale la 3*** cu aer conditionat, instalatie audio-video, scaune rabatabile (locurile in autocar se atribuie in ordinea inscrierii turistilor)

    * 7 nopti cazare

    * Asistenta turistica pe toata durata excursiei